U drugoj polovici mjeseca studenog održat će se Global Leadership Summit (GLS), svjetski poznata liderska obuka koja donosi vizije, nadahnuća i praktične vještine kojima se svatko može koristiti kako bi postao čovjek utjecaja – lider. U Čakovcu će se održati 16. studenog, a u Zagrebu 22. i 23. studenog.

GLS se u Hrvatskoj održava već nekoliko godina i postao je prepoznatljiv kao događaj na kojem se mnogo toga može naučiti od vrhunskih domaćih i inozemnih govornika iz poslovnih, društvenih i vjerskih područja. Neki od ovogodišnjih govornika su: Craig Groeschel, suosnivač i pastor crkve Life Church, Bear Grylls, avanturist, pisac i TV voditelj, Jason Dorsey, predavač i istraživač, Patrick Lencioni, autor i direktor ‘The Table Groupa’, Liz Bohannon, jedna od direktorica ‘Sseko Designsa’ i mnogi drugi. Pogledajte video najavu ovogodišnjeg GLS-a:

Cijena jednodnevnog GLS-a u Čakovcu je 300 kn, a dvodnevnog GLS-a u Zagrebu 500 kn. Više o samome GLS-u, iskustvima i prijavama pogledajte na: https://gls.hr/.

Sudjelujte u ovoj liderskoj obuci i postanite čovjek utjecaja.