MLADI SRCA MARIJINA djevojke su i mladići, katolici, koji su primili sakrament sv. potvrde i koji još nisu u ženidbenom vezu, a ne žele vjerovati reklamama, šarenim časopisima i serijama koje nude laž stvarajući bolnu prazninu. Povjerovali su pravoj ljubavi, koja ima svoja pravila, tijek i cilj.

Mladi Srca Marijina (MSM) priznati su i odobreni kao pokret za predbračnu čistoću od strane Generalnog priora pavlinskog reda od 20. lipnja 2013., a koordinatori tog pokreta su Matija i Željka Milošić. Cilj ovog pokreta jest da se u lokalnim župnim zajednicama u dogovoru s trenutnim župnikom ili župnim vikarom (ili redovnicom odnosno redovnikom), a u suradnji s mladićima i djevojkama, osnuje jedna podružnica koja bi okupljala mlade na zajedničku molitvu, razmišljanje o predbračnoj čistoći i katehezi utemeljenoj na teologiji tijela Ivana Pavla II. Svaka ta podružnica MSM-a autonomna je i za svaku odgovara lokalno vodstvo te može osmisliti vlastiti program rada i tempo susreta. Koordinatori povezuju podružnice i dogovaraju djelovanje. O postojanju pokreta nužno je obavijestiti mjesnog ordinarija.

Za upis u članstvo pokreta dovoljno je poslati podatke na mail mladisrcamarijina@gmail.com te podatke mladića/djevojke, ako ste oboje odlučili slijediti put predbračne čistoće. Poštom će vam poslati ‘Savez srdaca’ odnosno blagoslovljeni lančić na kojemu su tri srca (Marijino, tvoje i tvoje ljubavi) ujedninjena pod znakom križa. Pokret svake godina organizira i Nacionalni susret koji se održava u Sveticama pokraj Karlovca. Sve informacije o pokretu možete naći na FB stranici: https://www.facebook.com/mladisrcamarijina/.

Pogledajte i svjedočanstvo voditelja tog hvalevrijednog pokreta koje su održali na Mladifestu u Međugorju, a u kojem govore zašto su taj pokret pokrenuli i kako su sami živjeli predbračnu čistoću:

#MladiSrcaMarijina #predbračnačistoća #muževnibudite