Sotona želi uništiti brak jer je on slika Presvetoga Trojstva

Na konferenciji za brak, obitelj i veze pod nazivom „Zadrži smjer“ koja se održala krajem rujna u svetištu Majke Božje Remetske, a u organizaciji Društva Kristofori, govorio je Danijel Katanović, organizator konferencije i voditelj tečaja „Ljubav i poštovanje”, suprug i otac četvero djece.

Danijel je na temu „Duhovno ratovanje u obitelji” progovorio o napadima s kojima se bori svaka obitelj, a kojih najčešće nismo svjesni. Nismo svjesni da će nas otac laži, Sotona, uvijek pokušavati prevariti: na svakom mogućem koraku pokušat će nam supružnika predstaviti kao neprijatelja. „Kako sam osobno rastao kroz duhovnost, uvijek sam krivio sve druge oko sebe, sebe, pa i Boga, ali nisam onoga koji je zapravo kriv – Sotonu. A ono što on mrzi je brak. Zašto? Jer je brak slika Presvetoga Trojstva”, kaže Danijel.

Sestra Lucia dos Santos, vidjelica iz Fatime, kazala je kako će se posljednja bitka između Boga i Sotone voditi upravo za brak i obitelj. Ako gledamo što se danas događa – to je upravo to.

Cijelo Danijelovo predavanje s konferencije „Zadrži smjer na temu duhovnog ratovanja u obitelji donosimo vam u nastavku.

Foto: Unsplash