Zajednica podupiratelja portala „Muževni budite”

Što je Zajednica podupiratelja portala „Muževni budite”?

„Muževni budite” je prvi hrvatski portal za katoličke muškarce, a ujedno i neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je s ciljem informiranja i formiranja katoličkih muškaraca te izgradnje autentične katoličke muževnosti u našemu društvu.

Zajednica podupiratelja portala „Muževni budite” je zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal „Muževni budite” i njegovu misiju svojom minimalnom mjesečnom donacijom od 5 eura, kojom će doprinijeti da se sam portal i svi njegovi projekti dalje razvijaju, a koja će samim podupirateljima omogućiti posebne pogodnosti.

U znak posebne zahvale bit će slavljene vječne sv. misa na nakane svih članova podupiratelja portala „Muževni budite”.

Koji su uvjeti članstva u Zajednici podupiratelja portala „Muževni budite”?

Članovima Zajednice podupiratelja portala „Muževni budite” mogu postati svi oni koji čitaju i žele podupirati rad portal „Muževni budite” prema svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 5 eura, odnosno godišnjem iznosu od 60 eura, pri čemu se članstvo možete otkazati u svakome trenu, bez ikakva obrazloženja.

Kako se postaje članom Zajednice podupiratelja portala „Muževni budite”?

Članom Zajednice podupiratelja portala postaje se ispunjavanjem pristupnice (vidi niže), a članstvo se potvrđuje uplatom na račun udruge „Hrvatska za Život”, pod kojom djeluje portal i projekt „Muževni budite”.

Koje pogodnosti ostvaruju članovi Zajednice podupiratelja portala „Muževni budite”?

Članovi Zajednice podupiratelja portala „Muževni budite” ostvaruju poreznu olakšicu za iznos darovanih sredstva, kao i sljedeće posebne pogodnosti nakon jedne godine članstva:

  • 30 % popusta na naš asortiman majica
  • 30 % popusta na naš asortiman krunica
  • 30 % popusta na sav ostali ponuđeni asortiman
  • 30 % popusta prilikom prijave na naše konferencije katoličkih muškaraca

Ispunite pristupnicu za Zajednicu podupiratelja portala i podržite naš rad!