Udruga „Hrvatska za Život‟ poziva vas na 4. utrku za život (Run for Life) koja će se održati 5. lipnja 2021. u 10 h na zagrebačkom Bundeku.

„Utrka za život‟ projekt je udruge „Hrvatska za Život‟ koji se provodi od 2018. godine. Kao i svakom projektu Udruge, i ovom je projektu cilj osvijestiti javnost o poziciji majki i očeva u hrvatskome društvu te o važnosti i svetosti svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti.

Sama staza Utrke dugačka je otprilike 6500 metara. Počinje kod ljetne pozornice na Bundeku, od koje se dalje proteže na Savski nasip i nastavlja prema pješačkom Savskom mostu. Od Savskog se mosta staza dalje nastavlja s druge strane Savskog nasipa sve do Mosta slobode. Preko Mosta slobode staza se ponovno vraća na Bundek do cilja koji se također nalazi kod ljetne pozornice.

I ove se godine na poseban način pozivaju sportaši, rekreativni i profesionalni, roditelji s djecom te pojedinci treće životne dobi da svojim sudjelovanjem pomognu u izgradnji kulture života. Prva tri trkača i prve tri trkačice u obje skupine (djeca i odrasli) bit će nagrađeni prigodnim nagradama, a utrku će obogatiti i gosti iznenađenja koji su svoj život posvetili brizi za trudnice, majke i očeve s djecom u potrebi.

Kotizacija/donacija za sudjelovanje u Utrci je simboličnih 50 kuna, od koje svaki sudionik Utrke na poklon dobiva majicu i lagani obrok s izvorskom vodom. Preostali iznos od kotizacija iskoristit će se kao donacija za pomoć majkama, trudnicama i njihovoj djeci, štićenicima o kojima brine udruga „Hrvatska za Život‟.

Prijave za odrasle moguće su preko ove poveznice: https://forms.gle/a4WnNX8CDGbP8cUt9.

Utrka za djecu u tri kategorije održat će se u 9 h. Svoje dijete možete prijaviti na Utrku preko ove poveznice: https://forms.gle/kxH5mLCGGWss9rxR9.

Sve novije informacije vezane uz samu Utrku možete pratiti na Facebook stranici „Utrka za život‟, a za više informacija možete se obratite na e-mailutrkazazivot@gmail.com.

Izvor: hrvatskazazivot.com