OČE, ZEMLJA TE TREBA Konferencija o očinstvu

Molitvena zajednica ”Nanovo rođeni” najavljuje konferenciju na temu očinstva pod nazivom ”Oče, zemlja te treba!” koja će se održati 4. i 5. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Kako ističu, ”odgovarajući kao zajednica vjernika na suvremene izazove, shvatili smo kako je kriza očinstva korijenski problem vremena u kojem živimo. Jednako jasno, uvjerili smo se kako najveća kriza može postati mjesto najveće Božje proslave. Svojim radom, a posebno ovom konferencijom, želimo mnogima približiti nebeskog Oca te na taj način sudjelovati u obnovi zemaljskog očinstva.”

Ovogodišnji glavni predavač James Murphy dolazi iz Amerike. James Murphy osvjedočeni je evangelizator, misionar i dugogodišnji predsjednik ICCRS-a (Međunarodna služba katoličke karizmatske Obnove). Uz njega na konferenciji će govoriti Ante Bilaver i Matija Ricov, a slavljeničko-molitveni program predvodit će zajednica ”Nanovo rođeni”.

Ove su godine na konferenciju pozvani muškarce u dobi od 15 godine pa nadalje, vjerujući kako će najprije obnova očinstva kod muškaraca dovesti do obnove obitelji i društva u cjelini.

Prijave su moguće putem poveznice: https://forms.gle/9MHZDxpmfREzpRhs5