POČINJE SUTRA! Posveta Isusu po Mariji za okončanje koronakrize

„Zagovorna mreža za Hrvatsku” (ZMZH) poziva sve na 33-dnevnu posvetu Isus po Mariji (29.11. – 1.1.) kako bi se okončala koronakriza u našoj domovini, ali i u svijetu.

„Ljubljeni u Kristu! U sadašnje vrijeme susrećemo se s mnogim nevoljama koje su sustigle ljude diljem svijeta, kao i naš narod i domovinu, a ova posveta snažna je nebeska zaštita za sve one koji se predaju Isusu po Mariji. Stoga sve vas pozivamo na posvetu Isusu Kristu po Mariji prema sv. Ljudevitu Montfortskom u trajanju od 33 dana”, pozvali su iz ZMZH-a sa svoje Facebook stranice.

Prvi dan posvete započinje u ponedjeljak, 29. studenog 2021., a posveta završava 1. siječnja 2022. na blagdan sv. Marije Bogorodice. Posvetnu molitvu i meditaciju za svaki dan možete pratiti na Telegram kanalu „POSVETA ISUSU PO MARIJI“: t.me/PosvetaIsusuKristu.

„Priprava za posvetu tijekom 33 dana prvi je korak koji želimo učiniti u ovome vremenu kad nam je sloboda ugrožena. Dakle, put posvete traje cijeli naš život, baš kao i poziv da budemo kršćani – svjetlo i sol u ovome svijetu, tj. autentični svjedoci Isusa Krista. Neka nam ovo vrijeme došašća bude prilika da se pripravimo za Božje rođenje u našim srcima i našim obiteljima, po posveti Isusu i Mariji da, poput sv. Ivana apostola, primajući Mariju u svoj život, dobijemo sigurnost našega sjedinjenja s Isusom, u kojega je Bog stavio svu puninu od koje svi primamo milost na milost”, istaknuli su iz ZMZH-a.

FOTO: Unsplash