Hvaljen Isus i Marija! Htjela bih podijeliti sa svima vama svoje svjedočanstvo o uslišanoj molitvi po zagovoru dragog nam i nadasve čudesnog sv. Josipa.

Žarko sam željela upoznati jednu iskrenu i dobru dušu. Preko jedne moje poznanice dobila sam knjižicu patera V. Frkina „Hodanje mladića i djevojke‟. Pročitala sam tu zanimljivu knjižicu u jednom dahu i poželjela svim srcem da se i meni takva ljubav dogodi, kao i tim parovima koji su u knjižici iznijeli svoja svjedočanstva. U međuvremenu sam upoznala patera Frkina, a on mi je rekao: „Malena, moli se sv. Josipu, a deseticu krunice prikaži za poginule hrv. branitelje svaki dan.‟

Ja hitam doma sva radosna i pod dojmom toga susreta (kao da sam mladića već upoznala) i molim žarko svaki dan kako mi je pater savjetovao. Zamislite, moj muž je u to isto vrijeme molio 30-dnevnu pobožnost sv. Josipu da mu Gospodin po Josipu zagovoru pošalje ženu (to smo poslije zaključili).

Prošlo je 30-ak dana otkako sam krenula s molitvom i u međuvremenu sam upoznala svoga supruga. Nitko mi ništa nije morao reći. Meni je srce zaigralo, a neki glas kao da mi je šapnuo na uho: „To je tvoj muž.‟ Vjerujte mi, u jednom sam se trenutku od sreće smijala i plakala.

Naš hod do braka trajao je svega godinu dana. Sada smo u braku šest godina. Djece još nemamo, ali vjerujemo dragom Bogu i sv. Josipu da ćemo uskoro moći podijeliti s vama naše novo svjedočanstvo o uslišanoj molitvi po zagovoru čudesnog nam sveca.

P.S. Ako bude dečkić, zvat će se Josip.

Mir i dobro!