Bratstvo „Muževi katolici‟ pokreće devetnicu za naš narod i predstojeće izbore. Devetnica započinje danas, 26. lipnja, a svi su pozvani da joj se pridruže. Cilj devetnice je „molitvama i vapajima moliti Oca da nam se smiluje‟, stoji tako na njihovoj FB stranici.

Svaki dan ima svoju nakanu. Evo nakana:

Petak. Žalosna krunica.

Molimo svim srcem da Bog ulije čežnju da budemo slobodni u Isusu Kristu. Ta za slobodu nas je Bog odabrao. Preporuča se post o kruhu i vodi.

Subota. Radosna krunica.

Molimo da Bog oslobodi naš narod od duha komunizma, svetosavlja, genderizma i svih zavodničkih i zlih nauka.

Nedjelja. Slavna krunica.

Molimo da naš narod bude zahvalan što nam je Bog dao zemlju koja je dala mnoštvo hrabrih muževa koji su branili domovinu te bili vjerni Bogu i Njegovoj Crkvi.

Ponedjeljak. Radosna krunica.

Molimo da u današnjem vremenu prepoznamo što je volja Božja za naš narod, da tu volju svim srcem prihvatimo i da Bog po našem narodu s Majkom Marijom ispuni svoje planove.

Utorak. Žalosna krunica.

Molimo da Bog oduzme svu vlast i moć medijima koji zavode narod lažima, nemoralom, bludom, okultnim i svim drugim što ima za cilj porobljavanje našeg naroda te digne istinoljubive ljude i medije.

Srijeda. Slavna krunica.

Molimo da Bog probudi istinoljubive političare koji će biti u službi hrvatskog naroda i izgradnje države sukladno Božjim zapovjedima te koji će cijelim srcem služiti Bogu i narodu. Preporuča se post.

Četvrtak. Otajstva svjetla.

Molimo za promjenu svih nepravednih zakona, počevši od Ustava koji treba priznati Božju vlast nad našim narodom i Njegovo vrhovništvo te priznati Gospu za našu Kraljicu i potvrditi sv. Josipa za našeg zaštitnika.

Petak. Žalosna otajstva.

Molimo da nam Bog oprosti grijehe, posebno grijeh ubojstva nerođenih, psovke, proklinjanja, odbacivanja Njegove vlasti, bluda, traženja drugih gospodara i zaštitnika izvan Njega, prihvaćanja masonskih i drugih zavodničkih učenja. Preporuča se post o kruhu i vodi.

Subota. Radosna otajstva.

Predajemo pod Božju vlast svakog kandidata na ovim izborima. Molimo da svaki izabrani služi Bogu svim srcem. Neka Duh Sveti upravlja našim narodom i svima koji će biti izabrani. Preporuča se post do noći.

 

Za vrijeme obavljanja devetnice dobro je otići na sv. misu i pričestiti se uz, naravno, prethodnu sv. ispovijed.

U nedjelju, na dan izbora, prikazati na svetoj misi čitav hrvatski narod i staviti svako srce pod vlast Isusa Krista.

Foto: Pixabay