Odgajati djecu u vjeri

Ako ste spremni krenuti na putovanje s ocem četvero djece, Robertom Cheaibom (Šaibom), koji je svim srcem zaljubljen u Krista te želi i svoju djecu potaknuti da pohitaju za njim, onda je ovo knjiga za vas.

Kako odgajati djecu u vjeri? S tim pitanjem se često susreću današnji roditelji, koji bi svojoj djeci htjeli približiti svoju vjeru u Boga. Autor predlaže pet temeljnih stupova odgoja u vjeri. Nudi vrlo jasne odgojne savjete i donosi mnoge primjere iz svoga života i iz života svetaca.

Što nam o odgoju u vjeri kaže Mali princ ili film Što žene vole s Melom Gibsonom? Što nas o odgoju u vjeri uči Terezija od Djeteta Isusa i osobito sveti odgojitelj don Bosco? Što učiniti ako se djeca, unatoč našim naporima, udalje od vjere? Odgovore potražite u ovoj vrijednoj knjizi.

Ova je knjiga namijenjena svima onima koji žele djeci prenijeti najveći dar – dar vjere. Možete je nabaviti pomoću ove poveznice.

Robert Cheaib oženjen je i otac četvero djece. Profesor je fundamentalne teologije na Teološkome fakultetu Katoličkoga sveučilišta u Lyonu. Autor je mnogih knjiga i članaka. Nazivaju ga i „putujućim katehetom“ jer često putuje u različite gradove da bi govorio o braku, odgoju, molitvi, vjeri mladih i izazovu ateizma. Aktivan je na Youtubeu i ima vlastitu mrežnu stranicu za promicanje teologije: www.theologhia.com.