Udruga ”Hrvatska za Život” poziva na Prvu internetsku nacionalnu večer dobročinitelja i webinar ”Snažni i postojani” koji će se održati 17. i 19. listopada u 20 sati.

Ovime želi odgovoriti na nadolazeće promjene u organizaciji tradicionalnih i općepoznatih večeri dobročinitelja koje obično održava u veljači.

Moguće je sudjelovati pojedinačno ili grupno u posebnom i zanimljivom programu. Ante Čaljkušić, predsjednik udruge ”Hrvatska za Život” osobno će se javiti uživo iz novog prostora Centra za život u Zagrebu te provesti kroz dosadašnje i nove načine doniranja, a njegovi će sugovornici biti, kako kaže, ”članovi najboljeg tima u svemiru”.

To su Dijana Brozović, voditeljica tima za trudnice „Nisi sama“ i nacionalna asistentica, te Krunoslav Puškar, koordinator za sjevernu Hrvatsku, Istru i Kvarner, voditelj projekta „Muževni budite“ te glavni urednik prvog pro-life časopisa “Pohod”.

BESPLATNO SE PRIJAVI

Njih troje inspirirat će vas i dirnuti živim svjedočanstvima te motivirati za konkretno djelovanje u ovom neobuzdanom vremenu. ”Svi ćemo iskusiti istinsko oduševljenje za procvat kulture života! Idemo dalje snažno i postojano!”, rekao nam je Ante Čaljkušić.

Zato potaknite svoje članove obitelji, kolege s posla, prijatelje iz župa, zajednica, udruga, pokreta, zborova, političkih stranaka, Hrvate u dijaspori da se prijave za besplatno sudjelovanje!

PRIJAVI SE

Nakon prijave primit ćete potvrdu i sve potrebne informacije.

Za sva pitanja, ideje, prijedloge i savjete na raspolaganju su: Josip (+385 91 921 7211), Dijana (+385 99 638 3432), Petra (+385 91 573 9590) i Ante (+385 99 883 2760).