Udruga ‘Hrvatska za Život’ poziva vas da rezervirate datum od 1. do 3. svibnja 2020. godine za 3. Međunarodnu konferenciju za život naziva ‘Život, dakle, biraj!’ koja će se održati u Zagrebu u hotelu Westin. Kao i prijašnjih godina, i sljedeće će godine na konferenciji sudjelovati mnogi poznati pro-life govornici, domaći i inozemni.

Samo neki od dragocjenih govornika su ovi: dr. Giuseppe Noia (Zaklada ‘Srce u kapljici’, Italija), dr. sc. Mirjana Radan (specijalist ginekologije i opstetricije, Hrvatska), Cynthia Morales (projekt “Shout My Story”, SAD), Lynn Grandon (direktorica ureda ‘Respect Life’, SAD), prof. dr. sc. Ana Štambuk (Pravni fakultet u Zagrebu, Hrvatska), Aisling Hubert (Centar za bioetičku reformu, Ujedinjeno Kraljevstvo), ali i mnogi drugi! Više o konferenciji pročitajte na ovoj poveznici:  http://hrvatskazazivot.com/o-konferenciji/.
Uskoro počinju rane prijave uz odlične pogodnosti koje će trajati od 10. prosinca 2019. i do 31. siječnja 2020. Osigurajte svoje mjesto na ovoj izvrsnoj konferenciji za Život koja će i ovaj put odgovoriti na pitanje: ‘Kako riješiti problem pobačaja u svijetu?’ Slobodno proslijedite ovaj poziv svojim prijateljima, suradnicima i kolegama!