Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom (KKODS) pokrenula je 2015. godine tridesetodnevnicu svetih misa za hrvatski narod u domovini i svijetu i za našu domovinu Hrvatsku uoči dana Domovinske zahvalnosti.

Tridesetodnevnica počinje u utorak 6. srpnja i završava u srijedu 4. kolovoza 2021.

”Pozivamo vas da i u ovoj sedmoj tridesetodnevnici budete s nama u molitvi, postu, žrtvi i svetim misama zajedno s blaženim kardinalom Alojzijem Stepincem. On je do posljednjega daha životom ispovijedao svoju vjeru i ljubav prema svomu hrvatskomu narodu i domovini te nam je po mnoštvu svojih kreposti ostavio uzoran primjer življenja”, piše na stranici KKODS-a.

Svaka molitva, pa i najmanja, važan je i dragocjen prinos Bogu. Ako nismo u mogućnosti sudjelovati na misama, tih 30 dana možemo moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slavaocu ili Očenaš, prikazati hodočašće, post ili bilo koju drugu žrtvu na ove nakane.

”Želja nam je da se kao narod združimo u molitvi zajedno s blaženim Alojzijem Stepincem, s pouzdanjem da će Bog »učiniti puno izobilnije negoli mi možemo moliti ili zamisliti« (Ef 3, 20)”, ističu članovi KKODS-a.

Neka se po ovoj tridesetodnevnici izlije obilje milosti i blagoslova na naš narod i našu domovinu Hrvatsku.