”Uskoro započinju ljetne e-duhovne vježbe! Devet dana za devet Isusovih pitanja i naših devet odgovora.”, piše na FB stranici ”e-Duhovne vježbe”.

Ove duhovne vježbe donose neka od Isusovih pitanja koja je On nekoć postavljao svojim apostolima, učenicima i drugim suputnicima, a u njima se može naslutiti čudesna svježina i Isusova želja da i mi ponudimo svoje odgovore na ta ista pitanja.

Duhovne vježbe trajat će 9 dana, a započinju u subotu, 25. srpnja. Svakog dana primit ćete novi evanđeoski tekst koji će vas uvesti u razmatranje koje je zapravo misaona molitva koja traži osobu u potpunosti.

Duhovne vježbe sastoje se od četiri koraka: priprava, čitanje, razmatranje i molitva. Preporuča se ispovijed ili prije ili tijekom duhovnih vježbi, kao i svakodnevna sv. misa.

Cilj ovih duhovnih vježbi jest da čovjek upozna sebe i Boga, da se približi sebi i Bogu, da pogleda Boga, sebe i druge iz jedne nove perspektive, ali i da donese nove odluke za svoj život. Ako sve to želite, prijavite se na duhovne vježbe i započnite svoj duhovni put!

Više o samoj prijavi možete saznati putem ove poveznice.

 

Foto: Pixabay