Don Damir Stojić omiljeni je svećenik, salezijanac, kojeg hrvatskoj pa i široj javnosti nije potrebno puno predstavljati.

Tisuće mladih hrle njemu i vole ga slušati, a njegove su propovijedi uvijek zanimljive i poučne. Umije, kao malo tko, jednostavno prenijeti velike teološke istine, nerijetko i vrlo duhovitim primjerima iz života.

Rođenjem i odrastanjem Kanađanin, don Damir ponekad simpatično pogriješi padež ili upotrijebi koju englesku riječ (kao i mi), no mladima njegov jezik ne predstavlja „barijeru“ jer osjete njegov žar i ljubav prema Bogu Bogu od kuda je simpatično i potekao naziv njegove nove knjige „My propovijedi“.

Najvažnije značajke ove knjige:

  • napisana je na način blizak mladima i svima koje žele produbiti svoju vjeru
  • sadrži mnogo zanimljivih životnih primjera kojima približuje Boga
  • motivira i potiče na dublje proučavanje Biblije
  • pomaže u boljoj pripremi za nedjeljnu misu

Ova je knjiga nastala na neobičan način. Autor ju nije napisao. On ju je izgovorio. Gotovo su sva poglavlja ove knjige bila jednom dio svete mise, izgovorena kao don Damirova propovijed, snimana mobitelom, a kasnije oblikovana u knjigu. U knjizi su nanizane propovijedi za sve nedjelje u godini B, pa i za one rijetke nedjelje koje se preskaču s obzirom na datum Uskrsa.

Vjerujemo da će svima koji don Damira poznaju – kao i onima koji će ga tek upoznati – My propovijedi biti top-knjiga i your navigacija do Boga.