„Nanovo rođeni” posjetili i darivali Dječji dom „Sveti Marko Križevčanin”

U utorak, 20. prosinca, molitvena zajednica „Nanovo rođeni” iz Zagreba posjetila je i darivala Dječji dom „Sveti Marko Križevčanin” u Križevcima.

Dvadesetak djece iz križevačkog doma za nezbrinutu djecu razveselili su brojni pokloni, ali i pjesma, molitva i svjedočanstva za koje su se pobrinuli članovi molitvene zajednice „Nanovo rođeni” iz zagrebačkog Botinca, a na poziv Roka Palića, službenog volontera Dječjeg doma.

Roko Palić osvrnuo se na posjet „Nanovo rođenih” ovim riječima: „Neizmjerno su razveselili našu djecu, a nas volontere i odgajatelje podsjetili koliko znači ljubiti Boga i sebe kako bismo mogli ljubiti druge. Hvala našim časnama bazilijankama i prijateljima koji su bili prisutni. Hvala vam svima na ovoj maloj, ali velikoj i plodonosnoj duhovnoj obnovi.”

Ovoj maloj duhovnoj obnovi prisustvovali su i svećenici, o. Mihajlo i o. Vladimir, koji su u nekoliko rečenica opisali opseg djelovanja Dječjeg doma koji se nalazi pod vodstvom i brigom križevačke eparhije.

Vedrana Palić, odgajateljica u Dječjem domu, zahvalila je na kraju na poklonima i na svakoj novčanoj donaciji za štićenike.

Svi oni koji žele uljepšati ovaj Božić, ali i cjelokupni boravak djece u Dječjem domu, mogu uplatiti svoju donaciju na sljedeći broj računa: HR4823600001502946897.