Zanima li te tko si? Zašto te Bog stvorio kao muškarca ili ženu? Koje je značenje ljudske spolnosti? Kako ispravno ljubiti? Poziva li te Bog na brak ili posvećeni život? Ako si postavljaš ova pitanja, ovaj je seminar baš za tebe!

Upravo ovim pitanjima započinje najava već tradicionalnog seminara o teologiji tijela koji će započeti 12. prosinca prvim modulom.
Prvi će modul seminara pod nazivom „Upoznaj samog sebe“ trajati dvije subote, 12. i 19. prosinca, a održat će se u dvorani don Petra Šimića u svetištu Svete Mati Slobode na Jarunu, uz poštivanje epidemioloških mjera. Zbog trenutne situacije, broj mjesta je ograničen.
Program se sastoji od predavanja, molitve i druženja, a obje subote traje od 9 do 21 h. Kotizacija za program od dvije subote uključuje radne materijale i dva ručka te iznosi 200 kn.
Glavni predavač je don Damir Stojić uz još kojeg gosta iznenađenja.
Prijave su moguće preko stranice www.teologijatijela.com/seminari, pri čemu je kod prijava potrebno registrirati se na portal e-župe, a nakon toga prijaviti se na događaj koji ćete pronaći pod „Moje aplikacije“ – „Moja prijava“.