Prva Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv

Centar Ignacije poziva na prvu Konferenciju o liderstvu: Slijedi svoj poziv, koja će se održati 11. svibnja 2024. godine u Kraš Auditoriumu u Zagrebu (Ravnice 48).

Ova će jednodnevna konferencija okupiti govornike iz različitih sfera, kako vjerskog, tako i sekularnog svijeta, a glavni govornik konferencije je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić.

Uz proslavljenog hrvatskog izbornika, na konferenciji će sudjelovati i mons. Giorgio Lingua, apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj, Aleksandar Stanković, novinar i urednik HRT-ove emisije „Nedjeljom u 2“, Ivana Petrović, vanjskopolitička novinarka Nove TV, Andrej Grubišić, konzultant i ekonomski stručnjak, Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica portala Mojnovac.hr, Krešimir Ćosić, redoviti profesor u trajnom zvanju i general-pukovnik, Matija Kopić, suosnivač i direktor tvrtke Gideon Brothers, Ana Ljubas, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna medicinska sestra KBC-a Zagreb, Ivan Gadže, poduzetnik i partner Kaizen Instituta, urednica i novinarka (HRT), Antonia Hrvatin Roth te Ivana Kalogjera, osnivačica udruge Nismo same.

Cilj konferencije je predstaviti teme vezane uz liderstvo, kršćanski, osobni i poslovni razvoj, a upoznati lidere i liderice vođene kršćanskim načelima čija nas razna iskustva mogu približiti cilju – kako slijediti svoj liderski poziv i postići uspjeh u poslovnom svijetu, pridonositi razvoju zajednice, obitelji i Crkve kroz osobno služeće, etično i moralno vodstvo.

Svoje early bird ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio. Niža cijena ulaznica u iznosu od 40 eura vrijedi do 30. travnja, a cijena ulaznice uključuje kavu i slastice, ručak te druženje nakon konferencije, uz piće i klapu.

Više informacija možete naći na www.ignacije.hr.