Sudjeluj u humanitarnoj akciji ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’ darivanjem od srca kako bi se prerano rođena djeca (palčići) mogli vratiti u Petrovu bolnicu koja je stradala u potresu.

Budući da se ne mogu vratiti na svoj odjel, jer je zgrada na tom mjestu jako stradala i ne smije se koristiti, palčići se vraćaju u dio zgrade koji je siguran, ali koji treba prilagoditi potrebama neonatologije. Stoga su Klub roditelja nedonoščadi ‘Palčići i udruga ‘Dinamo to smo mi’ u dogovoru s KBC-om odlučili ponovno pomoći tako što će prikupiti sredstva za barem 5 intenzivnih mjesta (za početak).

‘Iznos nikako nije malen, no kada su najmanji u pitanju, nema tih planina koje za njih nećemo pregaziti kao i do sada,’ piše na stranici palcici.hr. Svi zainteresirani bit će obaviješteni o daljnjem tijeku humanitarne akcije, ovisno o prikupljenom iznosu. ‘O detaljima ćemo Vas informirati kada i sami dobijemo ponude sa točnim iznosima.
Zajedno možemo učiniti čuda.’

Svi potencijalni donatori mogu se javiti na 091 2712 744 ili e-mail: zeljka.vucko71@gmail.com.

Uplate donacija primaju se na račun za posebne namjene i donacije HR3324070001500333088. Svrha uplate: VRATIMO PALČIĆE U PETROVU ili putem QR koda za plaćanje priloženog na fotografiji.