Udruge „Eho‟ organizira online konferenciju naziva „Ništa nas neće zaustaviti!”, koja će se održati od 8. do 10. siječnja 2021. pomoću aplikacije Zoom, a čiji će sadržaj biti zanimljivi predavači, slavljenje i molitva!

„Veliki su izazovi pred nama i čini se kao da smo nemoćni u ovom trenutku… Ali Bog uvijek ima drugačiji plan nego što ga mi imamo. Izraelci su se nalazili u raznim bezizlaznim situacijama, ali ipak iz svih tih situacija Bog ih je izvukao jer On je Bog svemogući! Sve neprilike su i prilike za nešto novo. Gospodin nam ih želi otkriti i pokazati da On stvara put gdje ga nema!‟, stoji na pozivu za konferenciju, na kojoj će gostovati brojni predavači koji će svojim primjerom pokazati kako se i ovakve situacije mogu iskoristiti za nove i dobre stvari.

Neki od predavača su sljedeći:

– voditelj Doma molitve Zagreb i teolog Marko Matijašević
– voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo Alan Hržica
– psiholog Matej Sakoman
– voditelj inicijative 40 dana za život Ante Čaljkušić
– cure iz Chance to Walk Emina & Marijeta
– voditelj Obnove u Duhu Svetom Damir Zukan
– vlč. Petar Mlakar, duhovnik Udruge

„Svi oni ohrabrit će nas u ovom čudnom vremenu i pokazati kako se možemo izdići iz svega toga i uz Božju pomoć nadvladati sve nedaće!‟, ističu u udruzi „Eho‟.

Konferencija će se održati tijekom tri navedena dana svakog dana od 18 do 21 h preko aplikacije Zoom. Svakog će dana biti uključeno slavljenje, predavanje i molitva, a održat će se i klanjanje pred Presvetim i sv. misa. Slavljenje će voditi Amorose, ekipa iz Duhovnog kutka i slavljenički tim zajednice Nanovo rođeni.

Prijaviti se možete na mail: info@ehoprojekt.com. Kotizacija za sva tri dana je 60 kn donacije za Dom molitve Zagreb. Nakon prijave na mail dobit ćete sve podatke, a prijava je valjana kada zaprime uplatu.

Najavu same konferencije možete pogledati ovdje.