U mjesecu u kojem posebno častimo Krv Kristovu donosimo jednu moćnu zaštitnu molitvu za naše obitelji koju možemo izmoliti uzdajući se upravo u snagu i zaštitu Njegove Krvi.

Gospodine Isuse, u rane Tvoga Presvetog Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ponizno Te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom. Molim Te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Isuse Kriste, Ti si jedini Gospodin i naš Gospodar; samo Ti imaš svu vlast nad svima nama.

Gospodine Isuse, opečati svojom Presvetom Krvlju sve članove moje obitelji, prostore u kojima živimo i radimo, sve ljude s kojima se susrećemo i surađujemo, sva prijevozna sredstva kojima se služimo, sve izvore dohotka i sva materijalna sredstva koja su nam od Boga namijenjena i koja već posjedujemo.

Molim Te, Isuse, opečati svojom Svetom Krvlju hranu koju jedemo, vodu, zrak i lijekove koje uzimamo. Isuse, otkupi mene i sve članove moje obitelji od optužbi kojima nas Zli optužuje pred Ocem. Otkupi nas od ljudi koje smo na bilo koji način povrijedili. Molim Te da u sve njih uđe Tvoja ljubav, praštanje i zdravlje duše i tijela.

Isuse, ulij nam svoju ljubav za sve ljude, osobito one koje teško prihvaćamo i one koji ne vole nas. Neka Tvoja sveta Krv, Isuse, slomi snagu svake loše navike među nama, svih negativnih riječi, misli, želja, osjećaja i postupaka. Otkloni od nas posljedice negativnosti iz prošlosti.

Po svojoj muci i uskrsnuću učini nas otvorenima za sve što nam želiš dati.

Neka nas Tvoja Krv opere i iscijeli sve naše rane. Neka snaga Tvoje Krvi slomi U NAMA I MEĐU NAMA sva negativna naslijeđa duha i duše koja se žele prenijeti na nas od pokojnih članova naših obitelji (zastati i nabrojiti). Isuse, svojom Svetom Krvlju operi ih i otkupi kod nebeskog Oca i uvedi ih u svoju slavu.

Hvala Ti za Tvoju i našu Majku, za krsne zaštitnike članova moje obitelji, za anđele čuvare svakoga od nas, za njihovu neprestanu pomoć i zaštitu.

Slava Tebi, Gospodine Isuse!

Amen!

 

Foto: Unsplash