Eho konferencija jedan je od projekata udruge „Eho‟, čiji je cilj formacija mladih kako bi imali osobni odnos s Bogom i Crkvom, bili spremni na brak i roditeljstvo te doprinijeli evangelizaciji uključivši se u društvo, politiku i ekonomiju.

Eho konferencija održava se svake godine, a namijenjena je za mlade od 15 do 35 godina. Dosad je održano šest uspješnih konferencija. Sljedeća, sedma konferencija održat će se 11. i 12. siječnja 2020. u Kongresnom centru Forum u Green Goldu u Zagrebu. Naziv konferencije je ‘Abba, Oče!’, a tema je naš identitet u Bogu.

Kako piše na mrežnoj stranici Eho projekta: ‘Isus je govorio i činio sve što mu je Otac rekao. Svoj identitet ljubljenog Sina dobio je od Oca nakon krštenja na Jordanu. U ovom vremenu imamo svojevrsnu krizu očinstva u društvu, pa vjerujemo da je važno govoriti o toj temi. Važno je upoznati tu ljubav koju nebeski Otac ima za nas. Koliko nas ljubi Otac nebeski? Dao je svoga jedinoga Sina za naše spasenje, obećao je da nas nikad neće zaboraviti. Čak i ako nas otac i majka zaborave, čeka nas dok se ne vratimo u njegov Očinski zagrljaj. On obnavlja srca slomljena i bori se za nas u našim nevoljama, raduje se nad nama i izljeva svoju ljubav na nas. Bog je naš Otac koji čezne za nama i koji nam želi pokazati svoju ljubav i otkriti se kakav jest.’

Pogledajte video najavu konferencije ovdje:

Detaljan raspored programa bit će objavljen uskoro, a ulaznice se već nalaze u prodaji. Sve informacije možete naći na stranici: https://ehoprojekt.com/eho-konferencija-2020/.

#Eho #MarkoMatijašević #muževnibudite