Konferencija za brak, obitelj i veze – „Zadrži smjer 2022.“

Danas su, možda više nego ikada, brak i obitelj ugroženi i napadnuti. Među supružnicima je sve više napetosti i nerazumijevanja, užurbanosti, nedostatka vremena jedno za drugoga i za djecu, neshvaćanja jedno drugoga, krivih i grubih riječi, „ludih krugova“ gdje nekoliko dana ima slike, a nema tona. Što učiniti?

Ostvaruju li se riječi vidjelice iz Fatime, s. Lucie dos Santos, da će se posljednja bitka voditi za brak i obitelj? Kako se boriti u toj bitci? I protiv koga se borim? Protiv supružnika?!

Još 2018. godine, u sklopu projekta „Ljubav i poštovanje“, njihovi su voditelji pokrenuli nekoliko programa (poveznica) koji su mnogim parovima pomogli pronaći odgovore na prethodna pitanja, ali i nešto puno više od toga – ispravan pogled na brak i obitelj, nadu, kao i sliku tko i što je pravi neprijatelj braka, te „oružje“ za borbu.

Od ove godine idu i korak dalje u želji da budu podrška onima koji su u braku i onima koji se tek pripremaju za brak pripremanjem otvorene konferencije (uživo i online) pod nazivom „Zadrži smjer“.

Konferencija će se održati 23. i 24. 9. 2022., uživo u svetištu Majke Božje Remetske u Zagrebu (Ivana Česmičkog 1) te istovremeno online preko web adresa i aplikacije (poveznice će biti poslane dan prije susreta svima koji se prijave).

Susret počinje 23. 9. u 17 h i traje do 21 h te 24. 9. od 9 h i završava oko 15 h. Oba dana bit će sv. misa za sve polaznike (i online prijenos), a na misi drugog dana susreta bit će obnova bračnih zavjeta za sve koji su u braku. Prije svake mise bit će i mogućnost ispovijedi.

Uz to sve prijavljene očekuje slavljenje Gospodina (Petar Buljan, Dom Molitve – Slavonski Brod), odlična predavanja vezana uz aktualne i važne teme iz područja braka i obitelji, molitva, svjedočanstva parova koji su prošli programe…

Za sve koji dođu, osigurano je piće, grickalice te zajednički ručak drugoga dana susreta.

Važno! Popunjena je kvota djece za čuvanje tako da zbog njihove sigurnosti, koja je važna, organizatori nisu u mogućnosti upisivati više djece na zbrinjavanje za vrijeme održavanja seminara “Zadrži smjer”.

KAKO SE PRIJAVITI? Predložena donacija za sudjelovanje je:

120 kn (20€) – sudjelovanje uživo (jedna osoba/samac)

200 kn (30€) – sudjelovanje uživo (par)

online sudjelovanje – otvoreno za sve koji žele sudjelovati, a ukoliko možete i želite, slobodno podržite konferenciju donacijom.

Napomena! Ukoliko možda ne možete sudjelovati u petak uživo, a mogli biste u subotu, možete pratiti program u petak online, a u subotu doći uživo. Bitno je samo da prijavnicu popunite na način da dolazite uživo, kako bi imali točnu evidenciju radi akreditacija, ručka i eventualnog čuvanja djece.

Na konferenciju se možete prijaviti ovdje. Nakon popunjenog obrasca i prijave, na mail će vam stići svi potrebni podatci o konferenciji, kao i podatci za donaciju (za svaki slučaj provjerite datoteke SPAM i Promocije).

Možda sada misliš: „Želim raditi na braku/vezi, ali on/a ne želi. Što onda?“ Ne brini, klikni ovdje. Ako želite saznati više o voditeljima tečaja, njihovoj misiji, tko su i kako ti mogu pomoći, kliknite ovdje, a ako ti je to na srcu, podrži njihov rad i nastojanja u borbi za brakove i obitelji klikom ovdje.

Za sve dodatne informacije možete im se javiti e-mailom na: ljubavipostovanje@kristofori.hr ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati)

Ukoliko znadete nekoga kome bi ova konferencija mogla itekako biti korisna ili je prijeko potrebna, proslijedite slobodno informaciju! Možda spasite nečiji brak i obitelj i tako zaradite koji poen za nebo.

 

Izvor: book.hr