O. James Manjackal predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate u Austriji

Trodnevna duhovna obnova za Hrvate u Austriji najavljuje se s posebnim veseljem. Susret će se održati od 8. do 10. rujna 2023. godine u Kirschenhalleu, Marktgemeinde Hitzendorf, Austrija. Obnovu predvodi O. James Manjackal MSFS, priznati misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog.

Tema trodnevne duhovne obnove glasi “Je li tko u Kristu, nov je stvor” (2 Kor 5, 17). Ova snažna poruka potiče na introspekciju i rast u vjeri. Organizatori žele sudionicima omogućiti poseban duhovni doživljaj kroz inspirativna predavanja, zajedničku molitvu i meditaciju. Duhovna obnova pružit će iznimnu priliku Hrvatima i žiteljima susjednih zemalja da prodube svoje duhovno razumijevanje i postignu osobni napredak.

Osigurana je i profesionalna simultana konsekutivna interpretacija na hrvatski kako bi se osiguralo potpuno razumijevanje i duhovna povezanost s propovijedima i porukama koje će o. James Manjackal prenositi.

Kirschenhalle, smješten u Marktgemeinde Hitzendorf, pružit će idilično okruženje za duhovni rast i molitvu. Sudionici će imati priliku doživjeti bogato duhovno iskustvo o. Jamesa Manjackala, čiji će uvidi i pouke osvijetliti njihovu vjeru i duhovno putovanje.

Važno je napomenuti da su mjesta za sudjelovanje na ovom posebnom duhovnom susretu ograničena. Stoga se potencijalni sudionici potiču da se što prije registriraju kako bi osigurali svoje mjesto. Prijave se vrše putem službene web stranice događaja www.logos-christi.com,  gdje će također biti dostupne sve dodatne informacije o programu i rasporedu.

Trodnevna duhovna obnova za Hrvate u Austriji predstavlja rijetku priliku za duhovno osnaživanje, rast u vjeri i zajedništvo uz vodstvo i blagoslove o. Manjackala. Ovo duhovno iskustvo bit će nadahnjujuće putovanje ka dubljem povezivanju s vjerom i jačanju duha.