Trebaš molitvu, ozdravljenje, iscjeljenje, obraćenje? Dođi na veliki molitveni dan u Dom sportova, 23. rujna

U organizaciji Biblioteke Figulus u zagrebačkom Domu sportova, u maloj dvorani, 23. rujna održat će se molitveni dan „Primi vjerom!“, uz temu „Oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svojega svjedočanstva” (Otk 12, 11).

Program se sastoji od pojedinačne molitve za bolesnike, nagovora, svjedočanstava, molitve za ozdravljenja i iscjeljenja te slavljenja, a trajat će od 10 do 22 sata.

Govornici su: Marko Matijašević (voditelj zajednice EHO), Nediljko Jelčić (voditelj Škole molitve i Tečaja razmatranja krunice, Kristofori), Nebojša Đurić (EPC Hosana Pula), Josip Lončar (Kristofori).

Molitvu za bolesnike predvodit će iskusni molitelji obdareni karizmama potrebnima za takvu vrstu molitve.

Slavljenje će predvoditi EHO slavljenički tim i grupa Amorose.

Detalje programa možete provjeriti ovdje.

Ulaznice od po cijeni 5 eura (u svrhu organizacije i najma prostora) možete nabaviti  ovdje. Uz napomenu da: Oni koji si ne mogu priuštiti ulaznicu, javiti se mogu na e-mail: urednikbook@kristofori.hr.

Na sam Molitveni dan, na ulazu će biti moguće nabaviti samo ulaznice za mlade do 18 godina i za umirovljenike od 65 godina, po cijeni od 2,5 eura (osnovne ulaznice ako ih ostane). Za mlađe od 12 godina, ulaz je besplatan.

Na molitvenom danu moći ćete nabaviti sva izdanja knjiga Biblioteke Figulus s popustima od 10 do 50 %. Također, moći ćete nabaviti promotivne materijale zajednice EHO, i CD Amorosa, a svoj štand imat će i Marijini obroci, organizacija koja je svojim humanitarnim djelovanjem do sada spasila više milijuna djece od smrti zbog gladi.

Dođi, primi vjerom ono što Gospodin želi za tebe.