„Interpersonalna inteligencija“ – knjiga koja će nam pomoći u definiranju i upravljanju odnosima

„Odnosi su Božja ideja, a Bog zna najbolji način da njima upravlja i to je otkrio u Svetom pismu.“ (Dr. Dharius Daniels, autor)

U izdanju Biblioteke Figulus iz Koprivnice objavljena je knjiga dr. Dhariusa Danielsa „Interpersonalna inteligencija: vještine s ljudima koje trebaš za život sa svrhom koji želiš“.

Odnosi. Sve u našim životima ukorijenjeno je u toj jednoj riječi. Naš se život obogaćuje ili osiromašuje ovisno o tome kako upravljamo odnosima.

Naš duhovni, fizički, financijski, emocionalni i profesionalni napredak vezan je uz to i ograničen time kome dopuštamo da bude dio našeg života i utječe na njega. Stoga, ako ozbiljno namjeravamo podići svoj život na višu razinu, trebali bismo biti ozbiljni i u podizanju naših odnosa na višu razinu.

Pavao je rekao ljudima Korinta u 1. Korinćanima 15, 33: „Ne varajte se: “Zli razgovori kvare dobre običaje.”” Zašto bi Pavao upozorio slušatelje ove poslanice na to da ne budu zavedeni? Može li to biti zato što on razumije da je moguće da nismo svjesni utjecaja koji naši odnosi imaju na naš život?

Svatko ima svoje mjesto u našem životu i moramo ga tamo smjestiti.

Ova će vam knjiga pomoći da shvatite kako to izgleda.

„S izravnom mudrošću Božje Riječi, kao i uvidom u naše čežnje za povezivanjem, Dharius ocrtava specifične načine obogaćivanja i poboljšanja našeg ophođenja prema drugima. Interpersonalna inteligencija je knjiga koju bismo svi voljeli da smo je prije pročitali!“ (Chris Hodges)

Knjigu „Interpersonalna inteligencija“ u prijevodu dr. sc. Krunoslava Puškara možete kupiti našem web-shopu www.figulus.hr, a možete ju naručiti i pozivom na broj 095/206-5421 ili e-mailom na: narudzbe@figulus.hr.