Pogledajte moćna izlaganja s 4. konferencije katoličkih muškaraca ”BUDI MUŠKARAC”

Ove se godine, 29. i 30. travnja, u sklopu projekta „Muževni budite” održala 4. konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac” u Pastoralnom centru u Lovranu.

I ove je godine okupljen velik broj govornika koji su se dotaknuli svih mogućih tema koje mogu zanimati jednoga katoličkog muškarca, a to su: duhovna formacija, duhovni boj, razlučivanje životnog poziva, predbračna i bračna čistoća, ljubav i poštovanje u vezi i braku, odgoj djece, liderstvo i poduzetništvo, tjelovježba i još mnoge druge…

Ovogodišnji su govornici bili sljedeći: Rafael Dropulić, fra Mate Kolak, Luka Mlinarić, Bartol Pešorda, Krunoslav Puškar, Ivan Radoš, Fran Reizl, Niko Rončević i vlč. Ivan Seletković.

Svaki od ovogodišnjih govornika dao je svoj doprinos geslu konferencije koje je glasilo: „Blago čistima srcem: oni će Boga gledati!” (Mt 5, 8), a kojim je stavljen naglasak na važnost predbračne i bračne čistoće, ali i važnost borbe protiv pornografije i masturbacije.

Oni koji nisu imali mogućnost sudjelovati na konferenciji mogu naknadno pogledati izlaganja preko službene stranice konferencije www.budimuskarac.com.

Za pristup izlaganjima potrebno je javiti se na mail projekta „Muževni budite” muzevnibudite@gmail.com.

Sažetak konferencije možete pogledati u sljedećem videu: