Predstavljanje 2. izdanja pro-life hita ”Zvrk u Božjim rukama”

U Sisku će ovog četvrtka (2.12.) na Velikom Kaptolu s početkom u 19:30 sati biskup Vlado Košić i dr. sc. Tonči Matulić predstaviti drugo izdanje hit pro-life knjige “Zvrk u Božjim rukama”.

Autor knjige je Ante Čaljkušić, u javnosti poznat kao predsjednik udruge “Hrvatska za Život” i inicijative “40 dana za život”.
Mons. Vlado Košić je, uz don Damira Stojića i patera Marka Glogovića, napisao predgovor za knjigu. Vlč. Tonči Matulić, profesor pri Kbf-u u Zagrebu, bit će prisutan kao specijalni gost govornik jer autora Čaljkušića jako dobro poznaje kao i situacije koje su u knjizi opisane.
Knjiga je nakon samo godinu dana doživjela svoje drugo izdanje. Autor je, potaknut komentarima i dojmovima čitatelja, na koricama napisao da je knjiga nacionalni pro-life hit koji svaki pro-life i pro-choice aktivist mora pročitati.

“Dosta mi je stručnjaka i velik broj čitatelja kazalo kako im je ovo jedna od najljepših knjiga u zadnjih nekoliko godina, kako je originalna, kako se brzo čita te kako snažno potiče emocije. Zahvalan sam Gospodinu što svjedočimo njenom drugom izdanju. Svjedočanstva iz knjige svjedoče sama za sebe, ja sam ih prenio i uobličio u dramsku i književnu formu, dodao svog zvrkastog stila, ubacio neke originalnosti, i to je bilo to. Vrlo jednostavno, a tako snažno”, kazao je Ante Čaljkušić.