Od 9. siječnja do 14. veljače, svakog se četvrtka održava priprava za Valentinovo za mlade u sklopu Duhovno-duhovitih večeri u crkvi sv. Antuna na Svetome Duhu, a u organizaciji evangelizacijske zajednice „Sv. Maksimilijan Kolbe‟ i fra Stjepana Brčine.

Dosad su održana dva uspješna nagovora kojima su nazočili mnogi mladi. S. Ana Begić govorila je tako o ljudskoj spolnosti u njezinoj istini i značenju, a Tanja Maleš je iznijela svoje životno svjedočanstvo znakovita naslova „Kad te Bog izuje iz cipela‟. Sutra, 23. siječnja, fra Ivan M. Lotar govorit će o ljudskoj spolnosti u Božjem planu spasenja.

Svaki susret počinje u 20 h, nakon večernje mise koja je u 19 h, a nakon nagovora ili svjedočanstva slijedi klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom. Nakon svakog susreta okupljeni su mladi pozvani na druženje u župnoj dvorani.

Do 14. veljače, kada se održava zajednička proslava Valentinova, predviđena su još dva susreta. Tako će 30. siječnja fra Josip Blažević održati nagovor o Pjesmi nad pjesmama, a 6. veljače Ana i Petar Buljan svoje svjedočanstvo predbračne čistoće.