„Ovo je knjiga koju je trebalo napisati“, kažu svi koji su pročitali knjigu „Ispovijest bijednog grješnika“ Veseljka Kralja, katoličkog supruga, oca sedmero djece i angažiranog laika.

Kraljeva knjiga dirljiva je i potresna autobiografija koja opisuje koliko se može razlikovati život jedne duše bez Boga i s Bogom.

Naime, Kralj je polovicu svog života živio daleko od Crkve, sve dok ga jedna nesreća, u kojoj je njegovom nepažnjom život izgubilo dvoje ljudi, nije vratila u krilo Majke Crkve.

Iako odlazi u zatvor, tada počinje njegov hod s Bogom koji se pretvara u jednu veliku pustolovinu, ispunjenu čudesnim svjedočanstvima u sili i snazi Duha Svetoga. Tada, u njegovu životu, više ništa ne ostaje isto…

Knjiga je autorov prvijenac, a izašla je početkom veljače ove godine u izdanju Naklade „Crisinus“, potaknuvši velik interes javnosti.

U petak, 30. travnja, u 20.30 h održat će se stoga online promocija knjige preko aplikacije „Zoom“, na kojoj će sudjelovati autor knjige, Veseljko Kralj, njezin izdavač, Krunoslav Puškar, i njezin recenzent, Zvonko Franc.

O knjizi će progovoriti i vlč. Željko Lovrić, župnik Župe sv. Leopolda Mandića u Zagrebu, kao i trajni đakon, Željko Kovačević, autorov brat u Kristu.

Na promociju je moguće prijaviti se do petka navečer javljanjem na sljedeći mail: crisinus@gmail.com.