18. i 25. siječnja 2020. održat će se seminar teologije tijela pod nazivom ‘Upoznaj samog sebe’. Riječ je o prvom u nizu seminara koji će ponuditi formaciju o ovoj temi, a predviđena su predavanja, rad u grupama, molitva, svjedočanstva, druženje… Seminar će se održati u dvorani don Petra Šimića u svetištu Sveta Mati Slobode na Jarunu, a glavni predavač bit će don Damir Stojić uz dva gostujuća.

Ovaj seminar dat će odgovore na ona najdublja pitanja: Tko sam ja? Odakle dolazim i kamo idem? Koji je smisao života i kako ga živjeti? Koje je značenje moga tijela? 

Teme programa koji će se održati prve subote, 18. siječnja, su sljedeće: Teologija tijela: katolička seksualna revolucija, Izvorni Božji plan za čovjeka, Posljedice grijeha i otkupljenje tijela, Konačni Božji plan za čovjeka, Metoda i pogled Ivana Pavla II.

Teme programa koji će se održati druge subote, 25. siječnja, su sljedeće: Brak kao znak kraljevstva nebeskog, Celibat radi kraljevstva nebeskog, Ljubav i plodnost, Od legalizma do slobode.

Cijena seminara je 150 kn, a u nju su uključeni ručak za oba dana i radni materijali. Broj mjesta je ograničen!

Prijave su moguće preko sustava ‘e-župe’. Postupak prijave je sljedeći: prijave se podnose preko portala e-župe (e-zupe.com) u skladu sa općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Potrebno je kreirati korisnički profil (ukoliko ga još nemate) na poveznici za registraciju. Prilikom regstracije ostavite zaklikanu opciju da se prijava podnosi u svrhu pristupa korisničkom modulu.

Nakon obavljene registracije potrebno je prijaviti se u sustav, te unutar vašeg korisničkog profila, u rubrici ‘Moje aplikacije – Moja prijava’, pod ‘Događaji u najavi’, potrebno je kraj događaja ‘Seminar teologije tijela – 1. modul’ kliknuti na ‘Prijavi me’.

Nakon toga otvorit će vam se obrazac za prijavu, a nakon popunjavanja stići će vam obavijest na e-mail adresu.

Status vaše prijave u svakom trenutku možete provjeriti u rubrici ‘Moje aktivnosti’.
Ovaj sustav koristi se u svrhu jednostavnije evidencije, umrežavanja i dijeljenja radnih materijala.

Napomena:
Kod prijava prednost imaju oni koji nisu sudjelovali na istom seminaru u svibnju 2019.
Drugi modul može se očekivati u travnju 2020.! On će nuditi daljnju i dublju formaciju. Na njega će se moći prijaviti oni koji su sudjelovali na prvom modulu, bilo u svibnju 2019., bilo u siječnju 2020.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na: info@teologijatijela.com.