Započele službene prijave za 4. konferenciju katoličkih muškaraca ‘Budi muškarac’

Nakon prve dvije uspješne konferencije ”Budi muškarac” koje smo organizirali online 2020. i 2021. godine, i jedne konferencije koja se održala uživo (u pravome smislu te riječi) 2022. godine, ove godine organiziramo 4. konferenciju katoličkih muškaraca koja će se održati 29. i 30. travnja u Pastoralnom centru u Lovranu.

I ove ćemo godine okupiti velik broj govornika koji će se dotaknuti svih mogućih tema koje mogu zanimati jednoga katoličkog muškarca, a to su: duhovna formacija, duhovni boj, razlučivanje životnog poziva, predbračna i bračna čistoća, ljubav i poštovanje u vezi i braku, odgoj djece, liderstvo i poduzetništvo, tjelovježba i još mnoge druge…

Neki od ovogodišnjih govornika su: Rafael Dropulić, fra Mate Kolak, Bartol Pešorda, Krunoslav Puškar, Ivan Radoš, Fran Reizl, vlč. Ivan Seletković, Zvonimir Žulj i drugi…

Svaki od govornika dat će svoj doprinos geslu konferencije koje glasi: „Blago čistima srcem: oni će Boga gledati!” (Mt 5, 8), a kojim ćemo staviti naglasak na važnost predbračne i bračne čistoće, ali i važnost borbe protiv pornografije i masturbacije.

Rane prijave s pogodnostima traju do kraja veljače, a redovne do 15. travnja ili do popunjenja mjesta. Više o prijavama, ali i o samim govornicima, možete naći na stranici konferencije www.budimuskarac.com.

Organizacijski tim 4. konferencije katoličkih muškaraca “Budi muškarac”