Mučiš se s ranama, pritiscima u braku, vezi, obitelji, na poslu i trebaš pomoć?

Pritisci koje nam svijet servira, posebno u zadnje vrijeme, naše rane, događaji iz prošlosti koji su nas negativno obilježili, nerazumijevanje bližnjih i duhovne borbe, kojih često nismo svjesni ili ne znamo kako im se oduprijeti, dovode u našim obiteljima ili u nama samima do „ludih krugova“.

Često jedan partner, nesvjestan da je u duhovnoj borbi, reagira neočekivano, iz svojih rana i emocija, što iznenadi drugog partnera te tada i on, ne shvaćajući što se događa, uđe u „ludi krug“. Sve to šteti našim odnosima, bračnim, obiteljskim, prijateljskim, našem odnosu prema Bogu, ali šteti i nama samima.

Zato se osjećamo loše, manje vrijedno, odbačeno, neželjeno, frustrirano, depresivno, neshvaćeno, nemoćno, u strahu smo, gubimo smisao, sve nam izgleda preteško i komplicirano. Zbog svih tih pritisaka u nama, srce kao da ponekad vrišti i boli, silno boli! Tada očekujemo barem malo iskrene ljubavi i poštovanja, a često nam se čini kao da je nema niotkud – ni od čovjeka ni od Boga.

Pa se pitamo: „Kako da onda nestanu moje rane, kako da oprostim, krenem dalje, kako da se sve to riješi?! Svi nešto traže, osjećaju se ovako i onako, a gdje sam ja u svemu tome?! Pokušavam moliti, no ni to ne mogu i niti ne znam kako, i nemam konstantu i kao da tonem sve dublje i dublje. Pa sve to utječe na moje tijelo, zdravlje, duh i dušu, i nikako da se pomaknem s „mrtve točke“!

Osjećaš li se ovako, ponekad ili često? Ili jednostavno želiš naučiti kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i riješiti probleme koji te pritišću? Sve je u tvojim rukama, odluka je na tebi! Uključi se u program „Izgradnja obitelji“.

ONLINE SUSRETI (TERMINI) PROGRAMA „IZGRADNJA OBITELJI“

Susreti se odvijaju ISKLJUČIVO online putem aplikacije Viber, jednom tjedno. Susret traje dva sata. Trenutno su na raspolaganju sljedeći termini:

Ponedjeljak: 18:00 – 20:00 h ili 20.10-22.10 h

Utorak: 9:00 – 11:00 h

Srijeda: 18:00 – 20:00 h

Četvrtak: 18:00 – 20:00 h ili 20.10-22.10 h

PRIJAVA

Prijaviti se možete e-mailom (ljubavipostovanje@kristofori.hr), telefonski (095/197-9925), slanjem poruke na isti broj (Viber, WhatsApp, SMS) ili popunjavanjem obrasca.

Više o programu „Izgradnja obitelji“ možete naći pomoću ove poveznice.

 

Izvor: Book.hr

Foto: Unsplash