Prijavite se na ljetne kampove za mlade

Katolička udruga „Prilika za Susret” organizira ljetne kampove za mlade ove godine pod geslom „Zajedno koračajmo do Ljubavi” za sve slobodne muškarce i žene koji se žele pripremati za sakrament ženidbe u dobi 27 – 50 godina.

Ljetni se kampovi odvijaju u dva termina: 4. – 10. kolovoza (Samostan sv. Marije, Glavotok, otok Krk) i 13. – 17. kolovoza 2024. (Samostan Uznesenja Marijina, otok Badija, Korčula).

Kako ističu iz Katoličke udruge „Prilika za Susret”, ljetni kamo je mjesto gdje se može doći slobodno bez opterećenja, bez očekivanja. Prijašnji kampovi nam govore kako su sudionici otišli zadovoljniji za jedno lijepo i ugodno iskustvo više, a neki su i upoznali svoje sadašnje supružnike upravo na kampovima.

Ukoliko želite čuti kvalitetna predavanja, odlične radionice i svjedočenja dobro ste došli. Bit ćete u okruženju osoba iz cijele RH, EU i BiH koje vas razumiju i prolaze slične životne situacije kao i vi te možete s njima razmijeniti iskustva.

Svakako je preporuka da se što više družite, upoznajete, radujete i budete zadovoljni. Tijekom dana imate puno slobodnog vremena za razgledavanje otoka, samostana, kupanje, osobnu molitvu, razmatranje…

Na ljetni kamp Glavotok možete se prijaviti pomoću ove poveznice, a na ljetni kamp Badija možete se prijaviti pomoću ove poveznice.

Foto: Unsplash