Sudjelujte u 5. utrci za život!

Udruga „Hrvatska za Život‟ provodi projekt „Utrka za život‟ od 2018. godine. Kao i svakom projektu Udruge, i ovom je projektu cilj osvijestiti javnost o poziciji majki i očeva u hrvatskome društvu te o važnosti i svetosti svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti.

5. utrka za život održat će se 28. svibnja 2022. s početkom u 10 sati na zagrebačkom Bundeku. Prijaviti se možete pomoću sljedeće stranice: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1671.

Ove godine možete izabrati želite li trčati 5 ili 10 km, a u Utrku možete uključiti i vlastitu djecu. Naime, ove se godine održava i Dječja utrka, i to u tri starosne kategorije.

Kako naglašavaju iz Udruge, i ove su godine za djecu osigurali lijepe poklone, a na Utrku ih možete prijaviti na ovoj poveznici: https://forms.gle/3a8ThbRMymWi2djq7.

Sve novije informacije vezane uz Utrku možete pratiti na Facebook stranici „Utrka za život‟, a za više informacija obratite se na e-mailutrkazazivot@gmail.com.

Očekuje vas dobro društvo, dobra zabava i bogati fond nagrada, a svojim sudjelovanjem i dolaskom učinit ćete dobro djelo te pomoći bebama, trudnicama, majkama i očevima.

Sudjeluj i ti! Prijavi se za „Utrku za život‟ i nadahni se za svoje daljnje zalaganje za život u sredini iz koje dolaziš. Budi dio izgradnje kulture života u Hrvatskoj. Trči za one koji još ne mogu trčati.