Tko je Patricia Sandoval?

Patricia Sandoval (1981.) američka je autorica i pro-life aktivistkinja, čija je životna priča uistinu potresna, a nju će ovog tjedna podijeliti s brojnom hrvatskom javnosti.

Životna priča Patricije Sandoval teško je putovanje koje vodi do izvanrednog trijumfa Božjeg milosrđa – milosrđa koje strpljivo čeka na sve nas. Patricija je došla iz slomljenog doma, loših veza, tri pobačaja, posla u Planiranom roditeljstvu (gdje joj je rečeno da nikad ne otkrije što je vidjela), nakon čega je uslijedila ovisnost o metamfetaminima i beskućništvo.

„Način na koji je Isus došao do nje dok je bila na ulici ostavit će vas bez daha, kao i visine do kojih ju je Bog od tada nosio. Ako znate nekoga tko ne vjeruje da mu može biti oprošteno ili da se može vratiti u Crkvu, ovo je knjiga koju treba pročitati”, stoji u opisu njezine književne uspješnice Preobražena.

Svoju potresnu životnu priču koju je opisala u knjizi podijelit će u nekoliko hrvatskih gradova, u kojima će se moći nabaviti i sama knjiga. Također, Patricia Sandoval bit će jedna od ključnih govornica u petak, 12. travnja, na 6. međunarodnoj konferenciji za život, na koju se možete prijaviti do 10. travnja pomoću ove poveznice.

Više o Patriciji Sandoval i njezinoj knjizi možete saznati u sljedećem videu: