Zvonko Franc snimio je novi spot za pjesmu za koju je sam napisao tekst i glazbu, a koja je posvećena svim hrvatskim braniteljima u svjetlu tužne činjenice da si je od završetka Domovinskog rata više od tri tisuće branitelja oduzelo život.

Pjesmom želi potaknuti ljude da mole za naše branitelje, a same hrvatske branitelje da ne klonu uslijed životnih nedaća, borbi s ranama koje je ostavio rat na njihovim životima i uslijed društvenih nepravdi koje mnogi doživljavaju. Zvonko Franc želi ovom pjesmom poručiti da čovjek nikad nije sam – da je Bog uvijek tu za nas i s nama, i da se imamo pravo i možemo osloniti na Njega koji jedini može iscijeliti naše rane i dati smisao životu.

Pjesma ‘Vjerujem’ tako govori o čovjekovu predanju i pouzdanju u Boga usprkos tome što Ga on ne može vidjeti i čuti. ‘Kao Toma ja često sumnjam / i tražim biljeg Tvojih rana, / al’ znam da uvijek Tvoja ruka me vodi – Oče moj’, glasi jedan od stihova ove nove pjesme Zvonka Franca, od kojeg možemo očekivati još mnogo dobrih autorskih pjesama.