Molitvena skupina ”Sila Gospodnja” iz Mostara i ove godine organizira ”Hodočašće na Križevac za mladiće i djevojke”. Hodočašće će se održati 27. lipnja u 6 h ujutro, a započet će u 6 h molitvom Križnog puta ispred prve postaje na brdu Križevac u Međugorju. Geslo ovogodišnjeg hodočašća je ”Dođi!” (Mt 14, 29), a na njega su pozvani svi mladići i djevojke, kao i oni koji se tako osjećaju.

Kako ističu organizatori: ”U sklopu naših molitvenih susreta održavamo jednom godišnje i hodočašće na Podbrdo i Križevac za sve mladiće i djevojke. A svrha hodočašća je zajednička molitva za osvarenje Božjih planova (i Gospinih nakana) s našim životima i za osvarenje našeg osobnog životnog poziva (bilo da se radi o bračnom, svećeničkom ili redovničkom pozivu ili pozivu posvećenog života u svijetu). Cilj hodočašća nije međusobno upoznavanje nego zajednička molitva, ali ako se netko na hodočašću upozna i prepozna, Bogu hvala i na tome.”

Više informacija o samoj molitvenoj skupini i o hodočašću možete naći na ovoj poveznici: https://silagospodnja.weebly.com/.