Krajem ovog mjeseca, 25. – 27. lipnja, održat će se 2. online konferencija katoličkih muškaraca pod nazivom ”Budi muškarac” u organizaciji portala ”Muževni budite”.

Potaknuti pozitivnim reakcijama s prošle konferencije koja se održala u studenom 2020. godine, odlučili smo održati još jednu online konferenciju koja će ove godine biti opširnija i tematski sveobuhvatnija.

Naime, ove će godine konferencija trajati čak tri dana, a 20 zanimljivih i iskusnih govornika dotaknut će se mnogih aktualnih tema poput: vjere i rasta u vjeri, formacije, pravih uzora muževnosti, predbračnoj i bračnoj čistoći, važnosti ljubavi i poštovanja u braku, otvorenosti životu, odgoju djece, posvajanju, borbi s neplodnošću, liderstvu i poduzetništvu, važnosti tjelovježbe, ali i o borbi današnjeg muškarca s kockom i pornografijom.

Kako se može vidjeti, velik će naglasak biti na očinstvu. Budući da se nalazimo u Godini sv. Josipa, željeli smo staviti naglasak upravo na današnju krizu očinstva i na samog sv. Josipa kao odgovornog i predanog oca.

Prijave su počele 18. lipnja, na stranici www.budimuskarac.com, a traju do 24. lipnja navečer.

Konferencija počinje 25. lipnja u 18 h. Svi koji su se prijavili i uplatili preporučenu donaciju od 120 kn, moći će pratiti unaprijed pripremljen program. Naime, sva su predavanja unaprijed snimljena i postavljena na stranici www.budimuskarac.com i svatko od sudionika moći će ih pratiti prema vlastitu tempu i interesu. Oni koji neće stići pogledati sva predavanja toga vikenda, moći će im i naknadno pristupiti.

Potičemo sve muškarce da se prijave i da svi zajedno nasljedujemo uzor sv. Josipa, a pored njega uzor Isusa Krista, najsavršenijeg muškarca koji je hodao ovom zemljom.