Prijave za 3. međunarodnu konferenciju za život “Život, dakle, biraj!” su počele! Za razliku od prijašnjih godina, ove godine održat će se online.

Od 21. do 23. svibnja 2021. sudjeluj na još jednoj međunarodnoj konferenciji u organizaciji udruge „Hrvatska za Život“ i oduševi se predavanjima velikih pro-life govornika iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Ideja Konferencije jest okupiti zalagatelje za život od prirodnog začeća do prirodne smrti, koji će kroz svoja predavanja i odgovore na pitanja dati rješenje za problem pobačaja. Konferencija je prvi put održana od 27. do 29. travnja 2018. godine i na njoj su sudjelovali gosti iz cijelog svijeta.

I ove godine, na jednome mjestu moći ćeš vidjeti kako izgleda borba za život u našoj domovini, ali i u Velikoj Britaniji, Nigeriji, SAD-u i Kolumbiji. Saznaj kako ti možeš pridonijeti pro-life borbi u mjestu u kojem živiš.

Prijave na konferenciju odvijaju se na web stranici https://mkzivotdaklebiraj.com/. Nakon prijave primit ćeš mail u kojem će biti objašnjeno još detalja o konferenciji i o uplati donacije za sudjelovanje (iznosi 100 kuna po osobi). Nakon što se tvoja donacija za sudjelovanje zaprimi, dobit ćeš svoju lozinku za uključivanje na konferenciju.

Od petka 21. svibnja u 16 sati uživaj u izvrsnim predavanjima i onom što je udruga „Hrvatska za Život“ pripremila ove godine.

U nastavku možeš pogledati i video poziv međunarodnog koordinatora inicijative „40 dana za život“, Roberta Colquhouna, i prijaviti se za sudjelovanje na samoj konferenciji.

 

Izvor: www.hrvatskazazivot.com

Foto: Pixabay