Pogledajte prvu epizodu emisije ‘Bijela kronika’, voditelja i urednika Zvonka Franca, u kojoj je gostovao Veseljko Kralj.

Veseljko Kralj, angažirani katolički laik, suprug i otac sedmero djece, u emisiji je opisao svoj život koji mu se u potpunosti promijenio kad je u prometnoj nesreći zbog nepažnje skrivio smrt dvoje ljudi.

Iako je postojala ozbiljna mogućnost da na sudu bude oslobođen krivnje, on je ipak odlučio reći istinu i priznati krivnju, zbog čega je i osuđen. Međutim, priznavanje krivnje nije bio njegov kraj, nego tek početak. Istina mu je donijela slobodu djeteta Božjeg, s kojom je započeo jedan nov i drukčiji život.

Taj život opisao je u svojoj prvoj autobiografskoj knjizi “Ispovijest bijednog grješnika”, u kojoj je naglasio koliko je svatko od nas potreban Božje milosti i kako On od svakog od nas može učiniti čudo, ako priznamo da smo jadni, bijedni grješnici.

Knjigu ”Ispovijest bijednog grješnika” možete nabaviti javljanjem na mail Naklade ”Crisinus” crisinus@gmail.com, a čitavu prvu epizodu emisije ”Bijela kronika” pogledajte ovdje.