Od 29.11. do 1.12. (petak predvečer te subota i nedjelja cijeli dan) održat će se još jedan otvoreni Edukator ID & Talent4You vikend, čija je svrha kroz niz vježbi i upitnika omogućiti sudionicima da uvide koliko ih je Bog čudesno stvorio te kako se u jedinstvenosti upravo i skriva njihov poziv i poslanje. Bog je svakom čovjeku dao temperament, talente sposobnosti kako bi mogao ostvariti ono na što ga poziva. Cilj edukacije je u zajedništvu s drugim polaznicima upoznati svoju jedinstvenost i jedinstvenost drugih te razmisliti kako u povezivanju različitih sposobnosti i talenata zajedno možemo učiniti više.

Mjesto održavanja ovog Talent4You & Edukator ID programa je Misijska kuća Misionara Krvi Kristove, Centar Pomirenja Prozorje, ul. Prozorska 167, 10370 Dugo Selo. Cijena programa iznosi za zaposlene 1.200,00 kn, a za nezaposlene/studente 700,00 kn. Zbog lokacije i dinamike programa preporuča se korištenje opcije smještaja i obroka koja se dodatno plaća 400 kn. Smještaj se plaća pri dolasku u Misijsku kuću Misionara Krvi Kristove, gdje se održava program!

Zbog iznimno velikog interesa za program prijave su produžene do 20. studenog u podne.

Prijavi se može pristupiti putem ove poveznice: https://docs.google.com/forms/d/1FLgHioBXHEg1JS1bsfwP4eLUXFkzuYW4pfloIwOM5CE/viewform?edit_requested=true

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete kontaktirati organizatore na e-mail (talent4you.org@gmail.com) ili na broj mobitela (099/707-9011).

#EdukatorID #Talent4You