U Zagrebu se održava još jedna međunarodna konferencija za život

„Nakon godine odgode i godine održavanja konferencije online putem, raduje nas što ćemo se ove godine okupiti uživo na 4. međunarodnoj konferenciji za život”, poručuju organizatori iz udruge „Hrvatska za Život”.

Zanimljiva predavanja, inozemni i domaći govornici, pro-life teme dio su ovogodišnje međunarodne konferencije za život „Život, dakle, biraj!”, a sve s ciljem kako odgovoriti na problem pobačaja u domovini i svijetu.

Na konferenciji će se govoriti o: udomljavanju, djeci sa sindromom Down, kako izgleda pro-life borba u Indiji, je li duhovni boj na ulicama Sjedinjenih Američkih Država drugačiji nego onaj u Hrvatskoj, nose li očevi rane izabranog i spontanog pobačaja, što je i koliko rasprostranjena eutanazija… i još mnoge druge.

Međunarodna konferencija održat će se 13. i 14. svibnja, u popodnevnim satima, u Zagrebu, u hotelu Dubrovnik.

Svečano otvorenje bit će 12. svibnja u 11 sati, a zamišljeno je kao otvoren susret i proslava Majčinog dana. Na ovoj proslavi okupit će se i trudnice i majke s djecom za koje Udruga i brine, a moći ćete čuti i razna svjedočanstva.

Prijava za konferenciju je obvezna, a svi detalji o programu, mjestu održavanja i kotizacijama nalaze se u prijavnici: https://forms.gle/dywC7Nr7J1n25APHA.

Izvor: hrvatskazazivot.com

Foto: Unsplash