Ako želite znati više o krunici ili ako želite znati više o Gospi, onda definitivno morate pogledati video s predstavljanja knjige „Krunica: Gospin duhovni mač“ koju je napisao vlč. Donald Calloway iz Družbe Marijinih svećenika Bezgrešnog Začeća.

U knjizi u kojoj govori o snazi krunice, spominje i Hrvatsku, jer su mu oko prijevoda pomogle časne sestre iz Hrvatske. Samo autorovo svjedočanstvo tijesno je povezano s Gospom i našim prostorima, jer je, prije nego što se odlučio za svećenstvo, bio narkoman koji se obratio i promijenio način života nakon što je pročitao knjigu o Gospinim ukazanjima i porukama u Međugorju.

Vlč. Calloway ponizno ističe kako njegova knjiga nije najbolja, ali je svakako najiscrpnija i da će biti na poticaj svakome tko je pročita, a njegove usporedbe krunice s duhovnim mačem svakako idu tome u prilog. „Ne može se ubiti zmaja bez mača, a ovo je mač.“

Video je s hrvatskim titlovima, a prijevod su omogućili iz izdavačke kuće Kyrios. Odvojite vrijeme za ovaj video. Svakako će vam se isplatiti i duhovno vas obogatiti.

Foto: Pixabay