Od 11. do 13. rujna, pod geslom „Tko je žedan, neka dođe!“, održat će se 2. Mladifest u Hrvatskoj u Petrinji, u Župi sv. Lovre mučenika. Bogat program, koji će se moći pratiti putem različitih medija, započet će svakog dana u 16 h.

Organizatori 2. Mladifesta opet su se potrudili i omogućili raznovrsan program u duhu međugorskog Mladifesta koji sadržava bogat duhovni sadržaj, kateheze, svjedočanstva i slavljenja. Na ovogodišnjem programu sudjelovat će sisački biskup Vlado Košić, međugorski župnik fra Marinko Šakota, p. Ike Mandurić, Alan Hrzica te ostali predavači i mladi koji će s prisutnima podijeliti svoja svjedočanstva.

Za razliku od prošlogodišnjeg Mladifesta, a s obzirom na novonastale okolnosti, ovogodišnji će se Mladifest moći u potpunosti pratiti uživo na Facebook stranici „Mladifest Hrvatska“, kao i na istoimenom YouTube kanalu. Međutim, tko je u mogućnosti da dođe, može doći. „Tko je žedan, neka dođe!“

Pogledajte poticajan promo video i najavu ovogodišnjeg Mladifesta s iscječcima koji prikazuju radosno ozračje prošlogodišnjeg Mladifesta koji se održao od 21. do 23. lipnja u Viduševcu.