Udruga „Hrvatska za Život‟ počinje s provođenjem programa Iscjeljenje očeva srca, duhovnih vježbi u šutnji za muškarce ranjene iskustvom spontanog ili namjernog pobačaja.

Prvi termin duhovnih vježbi u šutnji održat će se 15. – 18. listopada 2020. u Ludbregu, a prijave su moguće putem obrasca koji se nalazi na ovoj poveznici najkasnije do 8. listopada.

Ovim programom udruga „Hrvatska za Život‟ nastavlja s radom s osobama ranjenima iskustvom spontanog ili namjernog pobačaja. Već posljednjih nekoliko godina, intenzivno se provodi program Oprostom oslobođene za žene ranjene pobačajem, a od listopada ove godine napokon kreće i program za muškarce, koji također bivaju ranjeni iskustvom pobačaja, premda se o toj činjenici donedavno nije toliko govorilo.

Provoditelj programa je Davor Šošić, suradnik Udruge, a putem ove poveznice možete pročitati intervju s njim o tome kako je došlo do samog programa i kako on izgleda.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti u inboks Facebook stranice „Iscjeljenje očeva srca‟ ili na sljedeći mail: iscjeljenje.oceva.srca@gmail.com. Broj mobitela na koji se također možete obratiti je sljedeći: 095/ 833 7775.

Foto: Pixabay