U subotu, 23. svibnja, udruga ”Hrvatska za Život” organizira prvi pro-life webinar u Hrvatskoj! Cilj webinara je svrnuti pažnju na one koji su najnezaštićeniji u ovo vrijeme krize, a to su majke i njihova nerođena djeca.

Kako javljaju iz Udruge: ”Obradovani smo već velikim brojem prijava, a osim iz Hrvatske, raduju nas i prijave iz dijaspore!” Za sam webinar najavljuju novi super projekt, predstavljanje novootvorenog Centra za život u Splitu, a svima koji se prijave obećavaju da će biti uključeni u gregorijanske mise koje se jednom godišnje služe za volontere, dobročinitelje i nakane udruge “Hrvatska za Život”.

PRIJAVI SE ZA BESPLATNO SUDJELOVANJE

Na pitanje ”Zašto baš webinar?”, Ante Čaljkušić, predsjednik Udruge odgovara: ”Bez obzira na krizu, životi nerođene djece i njihovih roditelja su neprocjenjivi i vrijedni svake zaštite. Došli smo do najboljeg rješenja!”

Webinar će se održati u subotu, 23. svibnja 2020., u 20 sati, a govornici su Ante Čaljkušić, Petra Milković i Josip Matezović. Inspirirat će sve prijavljene i motivirati na neočekivani način za najučinkovitiju pomoć ugroženoj nerođenoj djeci i njihovim roditeljima u ovom najkritičnijem vremenu.

Prijavite se i potaknite sve pojedince i obitelji da u subotu, 23. svibnja, slave život. Proslijedite im poziv kako bi se i oni mogli prijaviti.

Neka vas na to potakne i Ante Čaljkušić u svojoj video najavi samog webinara: