Zašto je važno čedno odijevanje?

Naše oči daju nama, muškarcima, sredstva da griješimo naširoko i po volji. Ne trebamo spoj. Nikada ne trebamo čekati. Imamo svoje oči koje možemo iskoristiti kako bismo upili spolno zadovoljstvo u bilo kojem trenutku. Pali nas ženska golotinja na bilo koji način, u bilo kojem obliku ili formi.

Nismo izbirljivi. Podjednako nas može zapaliti fotografija nage nepoznate osobe baš kao i romantična međuigra s golom djevojkom. Imamo vizualni prekidač za paljenje kad je u pitanju promatranje ženske anatomije.

Žene to rijetko razumiju jer nisu spolno stimulirane na isti način. Njihova su paljenja vezana za dodir i odnos. One promatraju ovaj vizualni aspekt naše spolnosti kao plitak i prljav, čak i odvratan. „Kad sam prvi put čula za to kakvi su muškarci, činilo mi se tako divljim i tako nespojivim s bilo čime što sam mogla zamisliti”, rekla je moja supruga Brenda. „Teško mi je bilo povjerovati i povremeno sam se čak pitala izmišljaju li to muškarci. Ne želim zvučati zlobno, ali zato što žene općenito nemaju ovaj problem, čini nam se kako većina muškaraca ne razmišlja ni o čemu drugom osim o seksu.”

Budući da se žene ne mogu poistovjetiti, imaju malo milosti prema nama i rijetko se odlučuju odijevati čedno. Šetajući hodnicima bilo koje javne srednje škole u Americi mogu ostaviti momka bez daha! No vizualno spolno zadovoljstvo nije stvar za smijanje u tvojoj borbi za spolnu čistoću. S obzirom na to kako prizor golotinje djeluje na centre užitka u našem mozgu, a s obzirom na činjenicu da je poprilično lako vidjeti mnoge gole ili gotovo gole žene ovih dana, nije ni čudo što se naše oči i um opiru kontroli.

Iz knjige „Mladiću, možeš to pobijediti“ Stephena Arterburna, Freda Stoekera i Mikea Yorkeyja, a u izdanju Naklade Figulus. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Muževni budite

Foto: Unsplash