STIŽE 9. EHO KONFERENCIJA ‘Želimo obnoviti žar Kristove ljubavi u nama’

Nakon osam vrlo uspješnih Eho konferencija stiže i deveta pod sloganom „VJERUJEM”. Održat će se online, preko aplikacije Zoom, od 7. do 9. siječnja, od 18.00 do 21.00 sati, a na njoj će sudjelovati mnogi zanimljivi predavači.

Predavači na devetoj Eho konferenciji bit će: vlč. David Leskovar, Vanessa Mioč, Marin Miletić, Jozo Lukić. s. Ana Begić, vlč. Petar Mlakar, Marko Matijašević i Matej Živković.

„Već dulje vrijeme nalazimo se u vrlo izazovnim vremenima, kada se u nama miješaju razni osjećaji. Toliko je različitih glasova i poruka koje slušamo s raznih strana i više nismo sigurni u što i kome vjerovati. Baš je zato ovo vrijeme kada se ponovno trebamo okrenuti Onome od koga dolazi svaka vjera! Trebamo podići svoj pogled prema Kristu i čuti tihi glas Duha Svetoga koji nam govori da će sve biti u redu i da vjerujemo. Ovom konferencijom želimo sve potaknuti da stave svoj pogled na Krista i hodaju po vodi kao što je i Petar hodao. Sada je vrijeme da svoj pogled maknemo s oluje i valova koji nas okružuju i svoju sigurnost nađemo u vjeri i Bogu”, stoji na stranicama udruge „Eho”.

Organizatori konferencije poručuju i ovo: „želimo se podsjetiti zašto vjerujemo i obnoviti žar Kristove ljubavi u nama. Ljubavi koju vode neće ugasiti niti rijeke ovoga svijeta potopiti!”.

Organizatori najavljuju i odlično slavljenje, jer Gospodin je dostojan svake slave, uvijek i svugdje!

Kotizacija za 9. Eho konferenciju je 80 kn, a prijaviti se možete OVDJE, do 6. siječnja 2022.

Izvor: EHO projekt