MOĆNO SVJEDOČANSTVO Molitva krunice spasila je naš brak

“Kriza u braku” bila je tema još jedne HKR-ove “Duhovno duhovite večeri” u ponedjeljak, 25. siječnja, koju vodi i uređuje fra Stjepan Brčina, franjevac konventualac iz Župe sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu.

Gosti ove emisije bili su mladi bračni par, Petra i Josip Mikulić, koji su posvjedočili o usponima i podovima u svome braku.

Oženili su se 2008. godine, a šest mjeseci kasnije ostali su trudni. U braku im je sve bilo idealno sve dok se Josip, koji se profesionalno bavio nogometom, nije prvi put ozbiljno ozlijedio. S obzirom da je Josip bio bez posla, počeli su prvi problemi u braku koji su trajali sve do njegova oporavka i odlaska u Chicago.

Međutim, Josip je bio nezadovoljan životom i radom u Americi pa se sljedeće godine vraćaju u Hrvatsku, a on uskoro potpisuje ugovor s kineskim klubom, koji se na kraju ispostavio vrlo nepovoljan za njega.

Nakon Josipova povratka iz Kine nastaju ozbiljni problemi između njega i Petre te Petra odlazi od njega s njihovim sinčićem, ne popuštajući Josipovoj želji da mu se vrati.

Vjerojatno bi se i rastali da u njihove živote nije ušla molitva krunice. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu…